'MEER DUIDELIJKHEID OVER AFKOOPSOM SLOT: TIEN MILJOEN TE WEINIG VOOR FEYENOORD'

Feyenoord laat Arne Slot niet zomaar naar Liverpool vertrekken. Engelse media schetsen dat de 45-jarige oefenmeester voor zo'n tien miljoen euro is op te halen, RTV Rijnmond meldt de transfersom 'waarschijnlijk' hoger zal uitvallen.

Het is bekend dat Slot de belangrijkste kandidaat is om Jürgen Klopp op Anfield op te volgen. Naar verluidt staat de trainer van Feyenoord welwillend tegenover een move naar Engeland. In Engeland wordt geschreven dat er met een overgang 10,5 miljoen euro gemoeid moet gaan. 'Maar waarschijnlijk zal het bedrag dat Feyenoord vraagt nog enkele miljoenen hoger uitvallen. Gezien de bedragen die in de top van de Premier League worden uitgegeven, lijkt dit geen struikelblok te vormen', klinkt het.

In navolging van De Telegraaf meldt ook Rijnmond dat Joseph Oosting in beeld is om Slot op te volgen bij Feyenoord, mocht laatstgenoemde daadwerkelijk de deur achter zich dicht trekken. Benadrukt wordt dat de huidige trainer van FC Twente zeker niet de enige kandidaat is. Onduidelijk is nog welke trainers Feyenoord nog meer in het vizier heeft.

Slot staat sinds medio 2021 aan het roer bij Feyenoord en kent een zeer succesvolle periode in Rotterdam-Zuid. Vorig jaar pakte hij met de Stadionclub de titel, dit seizoen legde hij beslag op de KNVB Beker.

2024-04-24T08:32:11Z dg43tfdfdgfd